Din vikarbureau samarbejdspartner

Hos Ethica Cura ved vi, at tiden kan være afgørende, når du mangler en fast medarbejder. Det er vores vikarforretning bygget op omkring.

Vi sidder klar til at reagere hurtigt, når udfordringen opstår og har fagligt dygtige vikarer, som brænder for at komme ud og gøre en forskel for mennesker.

Samarbejde med Ethica Cura

Vi vil hellere være din samarbejdspartner end din leverandør.

Ethica Cura har en ambition om at drive en virksomhed, som skaber værdi. Vi ønsker at have vikarer ansat, som har netop de kompetencer, der er vigtige for dig, og drive vores forretning herudfra.

Derfor er din feedback altid vigtig for os!

Vi investerer tid i at lære din arbejdsplads at kende. Det gør vi for at kunne skabe de bedst mulige betingelser for et langsigtet samarbejde.

Samarbejdsmøder er vigtige

Jo bedre vi kender jeres arbejdsplads, desto bedre kan vi matche de rigtige vikarer.

Derfor tilbyder Ethica Cura regelmæssige møder, som giver en god anledning til gensidig evaluering og sparring. 

Vi vil bruge din feedback til at give vores vikarer de bedste forudsætninger for at skabe værdi, når der er brug for det.

Vi tror på, at samarbejdet fungerer bedst, når vi kender hinanden og har etableret en gensidig tillid.

Hvorfor vælge Ethica Cura

Minimer det administrative arbejde

Fleksibel arbejdskraft

Vi vil gøre en forskel

Tilbyder vores vikarer opkvalificering

Vores vikarer

Gennem en standardiseret og efterprøvet rekrutteringsproces sikrer vi, at vores ansøgere har de
kvalifikationer, der kræves, når de bliver sendt ud som vikar for Ethica Cura.

” Vi brænder for at arbejde med mennesker,

etik og omsorg i fokus “

Rekrutteringsmedarbejdere med relevant brancheerfaring

Vores rekrutteringsmedarbejdere har selv uddannelse og erhvervserfaring indenfor deres rekrutteringsområde. Herved har de et indgående kendskab til de miljøer, som vikaren sendes ud til samt øje for løsningen af kerneopgaven. Dette giver Ethica Cura de bedste forudsætninger for at sikre, at vores vikarer besidder de helt rigtige faglige og personlige kompetencer i henhold til at skabe værdi for vores samarbejdspartnere.

Vi ansætter mennesker med hjertet på det rette sted

Alle vores vikarer har forskellig baggrund, personlighed, stil, kultur mm. Forskellighed og mangfoldighed er begreber, som Ethica Cura er stolte af at omfavne.

På den måde sikrer vi bedst muligt det rette vikarmatch, til de mange forskellige arbejdspladser, som vi samarbejder med. Der er dog ting vi ikke går på kompromis med.

Derfor kan du være sikker på, at alle vores vikarer:

Er fleksible og omstillingsparate

Er stabile og ansvarsbevidste

Har gode samarbejdsevner

Er venlige og i mødekommende

Kan tale, skrive og forstå dansk

Har ren straffe- og børneattest

Vikarer til det socialpædagogiske felt

Som leder af et behandlingshjem vil du gerne bruge din tid og energi på at skabe de mest optimale rammer for dine medarbejdere, så de kan give den bedst mulige omsorg og støtte til børn, unge og voksne. For at du kan bruge din tid og energi på det rigtige, vil vi gerne bidrage med det, som vi er bedst til – at dække vagter, som du ikke kan dække med fast personale.

Ethica Cura vægter faglighed højt

Vi ønsker at bidrage til, at vores dygtige ansatte bliver ved med at udvikle sig. Derfor tilbyder vi kurser, som er relevante for at sikre kvalificeret arbejdskraft til vores samarbejdspartnere.

Du kan læse mere om, hvilke kurser vi udbyder.

Fokus på etik og omsorg

Vores vikarer indenfor det specialpædagogiske område er primært uddannet pædagoger, sygeplejesker, ergoterapeuter, socialrådgivere eller lignende. Herudover har vi også ufaglærte vikarer, som har erfaring som eksempelvis pædagogmedhjælpere eller pædagogstuderende. Fælles for alle vores vikarer er, at de brænder for at komme ud og bidrage til at løse kerneopgaven.

Vores vikarer har høj faglig stolthed og deler Ethica Curas ambition om, at møde beboerne med fokus på etik og omsorg.

Vikarer til sundhedsområderne

Vi forestiller os, at du som leder på et plejehjem brænder for at skabe de bedst mulige rammer for dine ansatte, så I sammen kan fokusere på kerneydelsen. For at du kan bruge din tid og energi på det rigtige, vil vi gerne bidrage med det som vi er bedst til – at dække vagter, som du ikke kan dække med fast personale.

Vikarer der brænder for opgaven

Vores vikarer indenfor ældreområdet er primært social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter samt sygeplejersker. Herudover har vi også ufaglærte vikarer som har erfaring med pleje- og omsorgsopgaver, samt studerende. Fælles for alle vores vikarer er, at de brænder for at komme ud og bidrage til at løse kerneopgaven.

Vores vikarer har høj faglig stolthed og deler Ethica Curas ambition om at møde borgere med fokus på etik og omsorg.

Faglighed og stolthed

Ethica Cura ønsker at bidrage til, at vores dygtige ansatte bliver ved med at udvikle sig. Derfor tilbyder vi kurser, som er relevante for at sikre den mest kvalificeret arbejdskraft til vores samarbejdspartnere. Du kan læse mere om vores interne kurser her.