Hvorfor blive vikar hos os?

Er frihed, fleksibilitet og afveksling noget, som er vigtigt for dig i dit arbejdsliv? Drømmer du om at have et meningsskabende job med mennesket i centrum? 

Så skal du tale med os i Ethica Cura!

Som vikar er du vigtig

Vi kan tilbyde dig dag-, aften-, natte- og weekendvagter på forskellige arbejdspladser, rundt omkring på Sjælland. Du har derfor fleksibilitet til at vælge den arbejdstid og de arbejdspladser, som passer bedst til det liv, som du ønsker at leve.

Uanset om du er uddannet, studerende eller ufaglært, så har vi jobs til dig.

Ethica Curas værdier er altid i fokus

Som vikar i Ethica Cura er det vigtigt, at du kan relatere til begreber som etik, omsorg og respekt i arbejdet med mennesker. Disse begreber er så stor en del af vores identitet, at de er grundstenen i vores navn.

Du kan blive klogere på, om du kan se dig selv i vores værdier ved at kigge her.

Hos os er du ikke bare vikar

Vores intention er, at du skal føle en tilknytning til Ethica Cura, og vi er meget interesseret i dig som et helt menneske. Fokus på etik og omsorg er ikke kun noget vi forventer af dig. Det er også værdier vi, internt i Ethica Cura, gør vores allerbedste for at efterleve.

Ethica Cura tilbyder vores vikarer

Som vikar i Ethica Cura forventer vi at

Ansættelsesproces

Første trin i ansættelsesprocessen er, at du udfylder vores CV-skabelon. Det kan du gøre her. Herefter vil en af vores rekrutteringskonsulenter kontakte dig, for at få en snak om, hvad Ethica Cura kan tilbyde dig. Hvis alle parter har lyst til at gå videre i processen, kommer du ind på vores kontor til en personlig samtale.

Rekrutteringsmedarbejdere

Ethica Curas rekrutteringsmedarbejdere har selv erhvervserfaring indenfor det område, som de rekrutterer til, ligesom de har en uddannelse der understøtter dette. Derfor kender de til arbejdsmiljø, arbejdsopgaver og udfordringer i netop din branche.

Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du meget velkommen til at kontakte os. Du finder vores kontaktoplysninger her.

Hvorfor vælge Ethica Cura

Planlæg selv din arbejdstid

Fleksibel arbejdstid

Gør en forskel

Faglig og personlig udvikling

Ofte stillet spørgsmål

Har du spørgsmål, så er der sikkert andre der har haft lignende. Se ofte stillede spørgsmål her og find svar.

Din løn bliver udbetalt månedsvist bagud på månedens sidste hverdag.

Husk altid at tjekke din lønseddel. Ethica Cura gør alt, hvad vi kan for, at der ikke sker fejl – men vi er kun mennesker.

Som udgangspunkt er der ikke krav til, hvor meget du skal arbejde. Ethica Cura er bevidste om, at der er perioder, hvor du kan arbejde meget og perioder, hvor livsomstændighederne gør, at du ønsker at arbejde færre timer. Netop det er essensen i at være ansat hos Ethica Cura.

Du definerer selv, hvilke arbejdsområder du synes er spændende.
Ved nogle uddannelser har du mulighed for, både at arbejde indenfor det specialpædagogiske felt og sundhedsområderne. Det er f.eks. hvis du er sygeplejerske, fysioterapeut eller lignende, mens pædagoger umiddelbart ses som værende vikar indenfor det socialpædagogiske område.

Vi er altid nysgerrige på at høre, hvilke tanker du selv gør dig omkring arbejdsområder og kan ikke udelukke noget.

Alle vores skal have relevant erfaring, enten i form af relevant uddannelse eller relevant erhvervserfaring. Når det er sagt, så kan du jo sidde med nogle argumenter eller erfaring, som vi ikke i første omgang tænkte var relevant. De argumenter og den erfaring er vi altid nysgerrige på.

Hvis du gerne vil være vikar hos Ethica Cura skal du udfylde vores ansøgningsformular.

Når du er ansat hos Ethica Cura vil du have et fast team, som er dine kontaktpersoner. Grunden til at du ikke kun bliver tilknyttet en person, er at vi også under sygdom, ferier, kurser og andet har en vision om at stå til rådighed og være til mest mulig hjælp. Derfor er det vigtigt, at vi er flere der kender dig.

Det korte svar er nej.

Som udgangspunkt kan vi ikke garantere et fast antal timer til vores vikarer. Ligesom du kan arbejde mere og mindre i perioder, kan efterspørgslen på vikarer også være større eller mindre i perioder.

Når det er sagt, så oplever vi generelt stor efterspørgsel og massere af ledige vagter.

Inde på vores kursusside kan du se, hvilke kurser vi vi udbyder den kommende tid. Du tilmelder dig, ved at skrive til din kontaktperson.

Klik på nedenstående knap, hvis du vil vide mere om hvilke kurser vi udbyder og hvordan du skal tilmelde dig.